Vrijgezellenfeestje                                            Aanmelden    


Unieke vrijgezellendag!
Bij een bruiloft hoort natuurlijk een vrijgezellendag. Schilder samen een ontbijtset, gebaksstel of theeservies voor het bruidspaar, Behalve een leuke dag heb je meteen een super-persoonlijk kado voor de trouwdag. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue, ook wokken of een lunch behoort tot de mogelijkheden neem vrijblijvend contact, met ons op voor de mogelijkheden.

       

Persoonlijk Gastenboek:
Natuurlijk wil je voor je mooiste dag een Gastenboek. Maar wat doe je daarna met dit boek ? niks Wij hebben een veel leuker en blijvend alternatief! Laat je gasten hun naam op een leuk beeld of vaas te zetten. Zo heb je een blijvende herinnering aan je mooiste dag. Na je huwelijksfeest glazuren en bakken wij hem af. En zorgen wij dat je een mooi pronkstuk heb voor je huiskamer Verwacht je veel mensen? Dan zou je meerdere voorwerpen kunnen kiezen. Of waarom niet een heel servies?

                                           

Persoonlijk Servies voor uw bruiloft:
Wil je bruidsdiner een persoonlijk tintje geven Ontwerp zelf je eigen servies voor het huwelijksdiner. Bij voorbeeld een sideplates voorzien van de naam van de gast. Of je heb ieder jaar op je trouwdag nog een bijzondere herinnering aan die speciale dag!
Ook hebben wij de mogelijkheid van het schilderen van kleine bedankjes voor je gasten. Zodat zij een persoonlijke herinnering aan jouw mooiste dag hebben. We kunnen je helpen met het ontwerp, en we verzorgen desgewenst ook het beschilderen.

Cadeaus voor speciale gasten:
Schilder een uniek 'dankjewel' voor de getuigen, ceremoniemeester, bruidsmeisjes, of voor de wederzijdse ouders! Een heel bijzonder aandenken voor hen die je trouwdag zo bijzonder hebben gemaakt. Keuze is er volop: servies, fotolijstjes, sieradendoosjes, vazen en veel, veel meer.